Najmlađa youtuberica na Balkanu dolazi iz Iloka

Foto: Ivan Matić

BEČ, ILOK, Ona ima svega 14 godina ali je već sada ponijela epitet najmlađe youtuberke na Balkanu koja je svojim pratiteljima poznata kao MM. MIA. Njeno ime je Mia Miškulin i ona živi u Beču ali je do prije nekoliko godina živjela s obitelji u Iloku. Govoreći o svojim počecima Miškulin je rekla kako je s objavama na youtubeu i Instagramu započela iz dosade i zapravo sasvim slučajno. Naime, kao i većina mladih gledala je na internetu neke youtubere pa je tako odlučila i sama probati. O svemu je razgovarala s roditeljima i tako krenula.

„Nisam niti sanjala da će sve to toliko trajati, da ću biti toliko poznata i imati toliki broj pratitelja. U ovih pet godina, koliko dugo objavljujem svoje video uratke, na YouTubeu „skupila“ sam oko 125.000 pratitelja. U isto vrijeme na Instagramu imam preko 130.000 osoba. Te brojke rastu iz dana u dan pa se u godinu dana broj pratitelja povećao se gotovo za duplo“, kaže nam Mia.

A njena popularnost među mladima ide toliko daleko da je njen jedan video na YouTubu pregledan preko milijun puta. Kaže i kako u svojim video uradcima  isključivo priča na hrvatskom jeziku pa stoga najveći broj pratitelja ima iz država bivše jugoslavije (Srbija, Hrvatska, BiH, Makedonija…). Kaže i kako u svojim videima govori na razne teme s kojima se susreće i koje su joj interesantne ali i da ništa ne planira posebno unaprijed nego teme bira spontana. U svemu ima podršku i roditelja, a u video objavama su često i njene mlađe sestre Nicoll i Lauren.