Najljepše okućnice za Vinkovačke jeseni imali su Katarina Fuček i Josip Ilijević

Foto: Grad Vinkovci

VINKOVCI, U Velikoj gradskoj vijećnici danas je upriličena svečanost dodjele priznanja sudionicima ovogodišnje akcije uređenja grada za Vinkovačke jeseni pod nazivom „Volim Vinkovce”.

Na javni poziv Turističke zajednice grada Vinkovaca pristiglo je 19 prijava u sedam kategorija.U kategoriji uređenost stambenih prostora odnosno okućnica, balkona i pročelja stambenih kuća i zgrada na prvom mjestu zajedno su se našli Katarina Fuček, Petrinjska 3, Vinkovci za uređenje okućnice i kuće i Josip Ilijević, Dalmatinska 78, Vinkovci za uređenje okućnice i za čardak.

U kategoriji uređenosti izloga najljepši je bio izlog Lisce, Gundulićeva 2, Vinkovci. Za uređenost odgojno obrazovne institucije nagrađen je vrtić Lenije Dječjeg vrtića Vinkovci, a na prvom mjestu kada je riječ o uređenosti ostalih poslovnih prostora pravnih i fizičkih osoba našla su se čak tri dobitnika: Zagrebačka banka, Kralja Zvonimira 6, Vinkovci, Frizerski obrt Vana, Bana Jelačića 54, Vinkovci te Hrvatsko šumarsko društvo, Glagoljaška ulica 14, Vinkovci.

Najljepše uređeni ugostiteljski objekt atraktivni je Horse box u prostoru Konjičkog kluba “Eohippus” Vinkovci. Za djelatnika godine u turizmu proglašen je turistički vodič Ivica Šandrk.

Dobitnicima je na uspjehu čestitao i priznanja podijelio zamjenik gradonačelnika Josip Romić.