NAJAVLJUJEMO: Prvo izdanje vinkovačke rekreativne biciklijade „Tour natur“

Foto: BK Sokol Vinkovci

VINKOVCI, U subotu, 17. listopada održat će se prvo izdanje vinkovačke rekreativne biciklijade „Tour natur“, koja će ove godine biti i turističko-edukativnog karaktera.

Prijave i okupljanje sudionika počinje u 10 sati na Trgu Vinkovačkih jeseni, a start biciklijade je u 11 sati, izvjestili su iz Turističke zajednice grada Vinkovaca iz koje dodaju kako je sudjelovanje besplatno za sve sudionike.

Ruta biciklijade iznosi 15 km. Start bicklijade je na Trgu Vinkovačkih jesen te se ulicama grada vožnja nastavlja prema Nuštru, Ceriću, Gortanovom naselju i ponovno se vraća na startnu poziciju na Trgu Vinkovačkih jeseni. Svi sudionici se moraju ponašati u skladu s epidemiološkim preporukama  i mjerama od strane HZJZ. Svim sudionicima će se mjeriti temperatura i obaviti dezinfekcija ruku prilikom preuzimanja start paketa te će se voditi evidencija sudionika.

Vinkovačku rekreativnu biciklijadu organizira Turistička zajednica grada Vinkovaca uz potporu Grada Vinkovaca te tehničku podršku BK Sokol Vinkovci.

Sudionike biciklijade očekuje jedna zanimljiva avantura i druženje na dva kotača uz bogate nagrade. Najsretniji sudionik biciklijade će osvojiti bicikl kao glavnu nagradu, poručuju vinkovački turistički djelatnici.

Više o načinu prijave i pravilima biciklijade: http://www.tz-vinkovci.hr/hr/aktualnosti/novosti/poziv-za-sudjelovanje-na-1-vinkovackoj-rekreativnoj-biciklijadi-tour,2864.html