Mukama građana koji žive u Ulici Kneza Mislava došao je kraj; nakon dugih radova polaže se završni sloj asfaltna

Foto: Grad Vinkovci

Građani koji žive u vinkovačkoj Ulici Kneza Mislava konačno mogu odahnuti jer ovih dana završavaju radovi koji su već duže vrijeme znali zadavati glavobolje, ponajprije vozačima koji su morali svojim limenim ljubimcima prometovati tom ulicom koju, poput mnogih drugih u Vinkovcima, nisu mimoišli radovi na aglomeraciji.

Sada je i tome došao kraj i radnici ovih dana polažu novi asfalt. Sve bi skupa trebao rezultirati zadovoljstvom građana jer nakon što je opremljena svom potrebnom infrastrukturom, u ulici su uređena i dodatna parkirališna mjesta i pristupi pješačkim prijelazima za osobe s invaliditetom.

“Radovi na aglomeraciji dobro napreduju u svim dijelovima grada i bliže se kraju te nam slijede završna uređenja i u drugim ulicama. Želimo zahvaliti građanima na strpljenju i još jednom se ispričati na neugodnostima za vrijeme trajanja radova, ali moramo naglasiti kako sve ovo radimo kako bi imali što ljepši, funkcionalniji i uređeniji grad”, poručio je gradonačelnik Ivan Bosančić koji je sa suradnicima i obišao ulicu Kneza Mislava kako bi se uvjerio u sve ono što se u njoj trenutačno završava.