Mrtav muškarac pronađen na obali Dunava u Borovu

Foto: mup.hr

VINKOVCI, Mrtvo tijelo nepoznate muške osobe pronađeno je na desnoj obali rijeke Dunav  u Borovu, u subotu, 16. srpnja, oko 10,30 sati, izvjestila je vukovarsko-srijemska policija dodajući kako na tijelu nisu uočeni vidljivi tragovi nasilja. Tijelo je predano Odjelu patologije Opće županijske bolnice Vukovar gdje će se obaviti obdukcija.

Od ostalih događaja iz proteklog vikenda, policija izvješćuje o provali u pomoćnu prostoriju obiteljske kuće u Županji, u Vinkovačkoj ulici, iz koje je otuđeno više komada električnog alata. Šteta od nekoliko tisuća kuna pričinjena je vlasniku, 26-godišnjaku iz Županje.

Iz rashladne vitrine ispred kioska u ulici Vladimira Nazora u Vinkovcima otuđena je veća količina osvježavajućih napitaka. Provala se dogodila u noći 16./17. srpnja. Trgovačko društvo iz Vukovara oštećeno je za iznos od više stotina kuna.

Osobni automobil marke „Kia Sportage“, vinkovačkih registarskih oznaka, nepoznati počinitelj oštetio je u nedjelju, u poslijepodnevnim satima, dok se nalazio parkiran u Vinkovcima, na Trgu Kralja Tomislava. Ogrebotina se proteže duž lijeve strane vozila. Vlasnici, 55-godišnjakinji iz Vukovara, pričinjena je šteta od više tisuća kuna.

Tijekom vikenda na području PU vukovarsko-srijemske dogodilo se 11 prometnih nesreća, od čega osam prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta te tri prometne nesreće u kojima je ukupno šest osoba lakše ozlijeđeno.

ĐURO KARALIĆ