Mještanki Cerne ukraden novčanik s osobnim dokumentima i bankovnom karticom

Foto: www.mup.hr

VINKOVCI, Iz PU Vukovarsko – srijemske navode kako su policijski službenici Policijske postaje Vinkovci zaprimili kaznenu prijavu 40-godišnjakinje iz Cerne kojoj je nepoznati počinitelj 13./.14. lipnja otuđio novčanik s osobnim dokumentima i bankovnom karticom uz koju je bio papirić s napisanim PIN-om. Potom je 14. lipnja, u dva navrata, s bankomata isplatio novac u iznosu od 5.000 kuna ukupno. Policija utvrđuje sve okolnosti događaja i traga za počiniteljem protiv kojeg će Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima podnijeti kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Računalna prijevara.

U protekla dva dana Policijska postaja Vinkovci zaprimila je i dvije prijave krađe bicikla, obje iz dvorišta osnovnih škola. Nezaključan bicikl 40-godišnjakinje otuđen je u popodnevnim satima, 13. lipnja, s mjesta predviđenog za bicikle u dvorištu osnovne škole u Ulici S. S. Kranjčevića u Vinkovcima. Bicikl 38-godišnjakinje otuđen je u večernjim satima, 14. lipnja, s parkirališta za bicikle osnovne škole u Ulici V. Nazora u Ivankovu. Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima iznosi više tisuća kuna. Policija traga za počiniteljima krađa i otuđenim biciklima. Nadležnom državnom odvjetništvu podnijet ćemo kaznene prijave za kazneno djelo Krađa.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vukovar, Drenovci).