Magdalena Brkić izabrana za Miss Slavonije 2016. godine

NUŠTAR, Na nedavnom regionalnom natjecanju održanom u Slavonskom Brodu Magdalena Brkić (18) iz Nuštra, sela nedaleko od Vinkovaca, proglašena je za Miss Slavonije za 2016. godinu. Samim tim Magdalena će biti ta koja će Slavoniju predstavljati na finalnom izboru za Miss Hrvatske 2016. godine koji će se održati početkom lipnja u Šibeniku. Govoreći o sebi Magdalena kaže kako je maturantkinja vinkovačke Gimnazije te da planira upisati fakultet,

„Planiram upisati medicinu ili medicinsku laboratorijsku dijagnostiku. Škola mi je prioritet kada je riječ o budućnosti. Inače, aktivno igram i rukomet“, spremno kaže Magdalena.

Iako je od ranije imala određenih iskustava na izborima za Miss prisjećajući samoga izbora za Miss Slavonije Magdalena dodaje da je imala veliku tremu te da ju je izbor donekle i iznenadio. Prema njenim riječima konkurencija je bila iznimno jaka s obzirom da su se natjecale djevojke iz cijele Slavonije. Neke od njih su također osvajale lente po raznim natjecanjima.

„Na izboru za Miss turizma 2015. godine osvojila sam lentu za Miss simpatičnosti. Međutim, ova lenta mi predstavlja puno više i samim tim mi i više znači. Presretna sam, a i moja obitelj je ponosna i sretna radi moga uspjeha“, rekla je Magdalena.

Govoreći o budućnosti ističe kako joj je škola prioritet ali i da bi voljela, više iz hobija, povremeno nositi razne revije jer joj se i to sviđa. Treba znati i kako Magdalena ima još četiri sestre i dva brata.

IVAN MATIĆ