Kvartet krao po Vrbanji

Foto: Radio Dalmacija - Ilustracija

VINKOVCI, Temeljem prijave 64-godišnjaka o otuđenju alata iz njegove tvrtke u Vrbanji, policijski službenici PU vukovarsko-srijemske proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 18-godišnjaka i dvojicom maloljetnika zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krađa.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako su u razdoblju od 16. do 19. veljače iz objekta poljoprivredno-šumarske tvrtke u Vrbanji otuđili nekoliko komada električnog ručnog alata, vlasništvo navedene tvrtke. Utvrđeno je i kako su ista četvorica u razdoblju od 26. do 28. veljače iz istog prostora otuđili nekoliko komada ručnog alata u vlasništvu 71-godišnjaka. Ukupna materijalna šteta prema procjeni vlasnika iznosi nekoliko tisuća eura. Protiv četvorice osumnjičenika će nadležnom državnom odvjetništvu bit upućena kaznena prijava.

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske zabilježene su tri prometne nesreće u kojima je nastupila materijalna šteta kao jedina posljedica (Lovas, Novi Jankovci, Ilok).