Kvar na električnim instalacijama uzrokovao požar u poslovnoj zoni Zalužje

Foto: Pixabay

VINKOVCI, PU Vukovarsko-srijemske priopćenjem za javnost iznijela je rezultate očevida požara koji se 28. travnja dogodio u vinkovačkoj poslovnoj zoni „Zalužje“. Kako navode iz policije uzrok požara bio je kvar na električnim instalacijama.

„Očevidom je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika dok su očevid obavili djelatnici Centra za forenzična ispotivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ iz Zagreba i djelatnici PU vukovarsko-srijemske. Potvrđena je velika materijalna šteta. Sva prikupljena saznanja proslijeđena su Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima“, stoji u priopćenju PU.

Policija dalje u priopćenju navodi kako je iz pomoćne prostorije uz obiteljsku kuću 45-godišnjakinje u Komletincima otuđen je eletrični alat. Krađa se dogodila između 26. i 28. travnja. Materijalna šteta izosi više tisuća kuna.

Na području PU vukovarsko-srijemske u protekla 24 sata dogodilo se pet prometnih nesreća, od čega dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci, Jarmina) i tri prometne nesreća u kojima su ukupno četiri osobe lakše ozlijeđene ( Vinkovci, Bošnjaci, Rokovci).