Komemorativni skup u čast Vesni Bosanac

Foto: Grad Vukovar

VUKOVAR, Iz Grada Vukovara najavili su kako će u četvrtak, 24. ožujka, s početkom u 17:00 sati u Hrvatskom domu Vukovar odati se počast liku i djelu preminule vukovarske heroine, mr.sc. Vesne Bosanac, dr. med.

“S obzirom na ograničene kapacitete prostora Hrvatskog doma Vukovar te poštujući veliki broj ožalošćene obitelji, prijatelja i suradnika koji su potvrdili dolazak na komemorativni skup, isti neće biti otvoren za širu javnost. Zainteresiranu javnost i građane Vukovara obavještavamo kako se u knjigu sućuti koja će biti izložena u predvorju Hrvatskog doma Vukovar mogu upisati u četvrtak, 24. ožujka 2022. godine od 08:00 do 16:00 sati”, navode iz Grada Vukovara.

Predstavnici medija koji će nazočiti komemorativnom skupu biti će smješteni s bočnih strana pozornice. Predstavnici medija koji će nazočiti komemorativnom skupu moraju imati važeću COVID potvrdu.

Doktorica Bosanac, nakon što je u 11:30 sati iz dvorišta NMB Vukovar u tišini isprate djelatnici bolnice, pogrebnim vozilom biti će prevezena na Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata.