Komadom stakla 64 – godišnjakini nanio više reznih rana

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Iz PU Vukovarsko – srijemske izvijestili su kako je u četvrtak, oko 16 sati, na parkiralištu između autobusnog i željezničkog kolodvora u Vinkovcima 30-godišnjak iz Nove Gradiške komadom stakla napao 64-godišnjakinju iz Vinkovaca te joj zadao više reznih rana u predjelu ramena, ruke i vrata. U Općoj županijskoj bolnici Vinkovci 64-godišnjakinji je pružena liječnička pomoć te je nakon ukazane liječničke pomoći puštena na kućnu njegu.30-godišnjak je uhićen te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje.

Na graničnom prijelazu Županja-Orašje, na ulazu u Republiku Hrvatsku također u četvrtak, oko 11 sati, policijski službenici Mobilne jedinice granične policije, na drugu liniju granične kontrole izdvojili su osobni automobil njemačkih registracijskih oznaka. Vozač, 60-godišnji državljanin Republike Hrvatske, policijskim službenicima prijavio je dvije štete cigareta, no pregledom vozila u prtljažniku su pronašli skrivenu još jednu šteku cigareta. Pronađene su i tri pvc prećice sa po 0,5 kg sitno rezanog duhana, skrivenih u tri tetrapaka soka, kojima je bilo odrezano dno. U carinskom postupku 60-godišnjaku je izrečena novčana kazna u iznosu od 5.000 kuna.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježena je jedna prometna nesreća u kojoj je nastupila samo materijalna šteta, i to u Županji.