Kod Iločanina pronašli 200 kilograma sitno rezanog duhana

Foto: Radio Dalmacija - Ilustracija

VINKOVCI, PU Vukovarsko – srijemske izvijestila je kako je policija jučer, temeljem sudskog naloga, provela pretragu doma i drugih prostorija u Iloku koju koristi 59-godišnjak. U pretrazi su pronašli i oduzeli dvanaest pvc vreća s ukupno 200 kilograma sitno rezanog duhana namijenjenog daljnjoj preprodaji. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je 59-godišnjak počinio kazneno djelo Nedozvoljena trgovina, te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirane su četiri prometne nesreće, od čega dvije prometne nesreće u kojima su ukupno dvije osobe lakše ozlijeđene (Vinkovci, cesta Spačva-Vrbanja), te dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (autocesta Zagreb-Lipovac, cesta Ivankovo-Vinkovci).

U četvrtak, oko 13,35 sati, u Vinkovcima se 55-godišnjak iz Vrbanje nije zaustavio teretnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka prije prijelaza ceste preko željezničke pruge, iako je svjetlosnim i zvučnim znacima bio upozoren da se prijelazu približava vlak, već je nastavio vožnju, uslijed čega je došlo do udara vlaka u lijevu bočnu stranu teretnog automobila. Vlakom je iz smjera željezničkog kolodvora u Vinkovcima upravljao 53-godišnjak iz Vinkovaca. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 57-godišnji rukovaoc manevre prilikom iskakanja sa stepenice prvog vagona. Zbog izazivanja prometne nesreće 55-godišnjaku slijedi prekršajni nalog.