Klapa HRM Sveti Juraj u Vukovaru snima spot za svoju novu pjesmu

Foto: www.vukovar.hr

VUKOVAR, Kako se navodi na službenoj stranici Grada Vukovara klapa “Sveti Juraj” Hrvatske ratne mornarice započela je u Vukovaru snimanje spota za novu pjesmu „Molitva za ravnicu“. Prema najavama pjesma će javnosti biti premijerno prikazana ususret ovogodišnjem Danu sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. 

„Duboko ispunjeni poštovanjem prema žrtvi Vukovara 1991 i prema žrtvi koju je hrvatska ravnica, naša Slavonija i Baranja podnijela u obrani Domovine u srpskoj agresiji, željeli smo u znak zahvalnosti snimiti ovu pjesmu. Spot se snima na širem području grada Vukovara, na Memorijalnom groblju hrvatskih branitelja, Ovčari, Dunavu i diljem ravnice. Vjerujem da će se svidjeti upravo onima kojima je posvećena, a to su prvenstveno hrvatski branitelji Vukovara, članovi obitelji poginulih i nestalih, ali i svim hrvatskim domoljubima ma gdje bili“, rekao je Marko Bralić, zapovjednik klape.

Glazbu i tekst pjesme potpisuje Mario Božić, režiju i snimanje spota Darko Puharić – studio Design D iz Vukovara, a fotografiju Miroslav Šlafhauzer.