Još jedan nalet na pješaka na obilježenom pješačkom prijelazu

Foto: Radio Dalmacija - Ilustracija

VINKOVCI, Iz PU vukovarsko – srijemske izvijestili su kako su jučer, 11. siječnja 2023. godine, zaprimili dojavu o provali u ugostiteljski objekt u Vukovaru te je na mjestu događaja proveden očevid. Policija traga za počiniteljem te će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljena odgovarajuća kaznena prijava.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirane su tri prometne nesreće, od čega dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Otok, Vukovar) i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.

Ta nesreća dogodila se jučer, 11. siječnja 2023. godine, oko 6,30 sati  u Vinkovcima u ulici Ante Starčevića, kada 42-godišnji vozač nije propustio 54-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza te je došlo do naleta prednjim dijelom vozila na pješakinju. Uslijed udara i pada na kolnik 54-godišnja pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede. Protiv 42-godišnjeg vozača policija će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.