Javni poziv za sufinanciranje dječje škole folklora i tambure u Vukovarsko-srijemskoj županiji

Foto: Đuro Karalić

Upravni odjel za turizam i kulturu Vukovarsko-srijemske županije objavio je Javni poziv za sufinanciranje dječje škole folklora i tambure u Vukovarsko-srijemskoj županiji za 2024. godinu.

Predmet ovog Javnoga poziva dodjela je bespovratnih potpora iz proračuna Vukovarsko-srijemske županije za 2024. za organiziranje i sufinanciranje škole folklora i škole tambure.

Prijavitelji imaju mogućnost prijaviti se na oba ponuđena programa, folklor ili tambura. Također, imaju mogućnost prijaviti se i na samo jedan od dva ponuđena programa. Krajnji korisnici potpora su školska i predškolska djeca Vukovarsko-srijemske županije.

Maksimalni iznos potpore koji se dodjeljuje za svaki program ponaosob je 1.200,00 EUR. Jedan prijavitelj može ostvariti maksimalan iznos potpore od 2.400,00 EUR ukoliko prijavi oba programa.

Pravo na dodjelu potpora ostvaruju prijavitelji koji imaju prebivalište, odnosno sjedište na području Vukovarsko-srijemske županije, koji nemaju poreznog duga i duga prema Vukovarsko-srijemskoj županiji te protiv kojih se ne vodi kazneni postupak.

Vrijednost poziva je 35 tisuća eura, a otvoren je do 31. siječnja 2024. godine. 

Sve ostale informacije o pozivu pročitajte na službenoj stranici Vukovarsko-srijemske županije.