Izabrane najljepše okućnice Vukovara

Foto: Pixabay

Zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Filip Sušac i direktorica Turističke zajednice grada Vukovara Marina Sekulić dodijelili su nagrade za najljepše okućnice na području grada Vukovara.

„Grad Vukovar kontinuirano ulaže značajna sredstva i resurse u uređenje grada, šetnica, parkova i ulica. Ovim načinom želimo stvoriti simbiozu građana i gradske uprave kako bi zajedničkim trudom učinili naš grad još ljepšim, kako građanima tako i brojnim turistima koji dolaze naš grad“, kazao je Filip Sušac dok je Marina Sekulić napomenula kako je natječaj “Vukovarski cvijet 2021.” pokrenut s ciljem očuvanja i uređenja okoliša, ali i za poboljšanje boravka turista u našemu gradu.

Na natječaj je pristiglo 19 prijava.

U kategoriji okućnica privatne kuće 3. mjesto osvojila je Zdenka Maksimović, 2. mjesto  Nebojša Stanivuković te 1. mjesto Katica Pavletić. Nagradu za najljepši vukovarski balkon odnijela je Manda Merčep. U kategoriji najljepša okućnica iznajmljivača 2. mjesto pripalo je Apartmani Mia, a 1. mjesto osvojila je Kuća za odmor Mirni kutak. Nagrada za najljepšu terasu ugostitelja pripala je ugostiteljskom objektu Gotiva j.d.o.o. – Rich Gardens, dok je nagrada u kategoriji najljepšeg školskog i vrtićkog dvorišta na 3. mjestu pripalo Dječjem vrtiću Vukovar I, Centralni objekt, 2. mjesto pripalo je Dječjem vrtiću Vukovar I, Područni objekt Leptirić te je 1. mjesto pripalo Osnovnoj školi Antuna Bauera.