Iza Youtube kanala “Ana i Dunja” stoje tri male djevojčice

Foto: Ivan Matić

BOROVO, Na prvi pogled Youtube kanal „Ana i Dunja“ samo je još jedan u nizu kanala koje brojni mladi, posebno oni najmlađi, svakodnevno otvaraju i prate. Međutim, iza toga kanala „kriju“ se tri mlade djevojčice po čemu je ovaj kanal svakako jedan od interesantnijih uopće u Hrvatskoj.

Iza Youtube kanala „Ana i Dunja“ stoje Ana Ajduković (8), Dunja Bođirković (8) i njena sestra Una (3) pa su tako ove tri djevojčice svakako među najmlađim youtubericama u Slavoniji pa i u Hrvatskoj. Govoreći o tome kako su došle na ideju da počnu snimati i objavljivati svoje video uratke ove tri djevojčice kažu kako su kao i njihove vršnjakinje slobodno vrijeme često kratile prateći razne Youtube kanale koji su njima bili interesantni.

Gledajući te video uratke došli su do ideje da i same počnu snimati svoje video uratke i objavljivati ih na svome kanalu. U svemu tome imaju i veliku podršku roditelja koji ih podržavaju, usmjeravaju ali i pomažu koliko god mogu. Kažu kako su prijateljice, druže se svakodnevno ali i da vole snimati te im ništa nije teško.

Snimaju kada imaju vremena, odnosno, kada im školske i druge obveze to dozvoljavaju, a to je najčešće tijekom vikenda. Gledaju da im video uradci budu zanimljivi, smiješni ali i da uvijek nose nekakvu poruku onima koji ih prate. Do sada su snimale video uratke o lutkama, pravljenju slimova, kako se uči voziti bicikl, kako se pravi smoothie… Ističu kako imaju podršku prijatelja iz škole, koji ih prate, ali i da će i dalje nastaviti snimati i objavljivati svoje video uratke.