Iz vinkovačkog SDP-a traže hitnu sanaciju Ulice Dirov brijeg

Foto: SDP Vinkovci

VINKOVCI, Iz vinkovačkog SDP-a, upozorili su u četvrtak u priopćenju za javnost, na loše stanje u kojem se nalazi Ulica Dirov brijeg u V. Mjesnom odboru te zahtjevaju od gradskih vlasti da saniraju tamošnji kolnik i pješačku stazu kako bi se stanovnicima koji žive u toj ulici omogućilo normalno prometovanje i kretanje.

U priopćenju za javnost koje potpisuje gradska vijećnica SDP-a Marija Bekavac podsjeća se kako je riječ o jednoj od manjih ulica u Vinkovcima u kojoj je svega pet kuća, ali koja ima povijest dužu od 60 godina.

“Kroz nju se može stići od Bosuta do Novog sela. Tim se putem koriste i novoselski učenici koji pohađaju školu na Kanovcima i u Lenijama. Također se tom ulicom ide i prema Gradskom groblju, kao i do gradskog kupališta – Banja. Sve ovo je jedva moguće kad je suho vrijeme, ali kada pada kiša, ulica se pretvori u blatnjavi put prekriven kraterima punim vode, od čega se cesta i ne vidi, tako da onaj tko njome prolazi ne zna koliko su duboke rupe i hoće li ugazi u njih ili slomiti gležanj ili kuk”, upozoravaju iz SDP-a.

Od gradskih vlasti traže hitnu reakciju te ako ne skoru obnovu, onda barem sanaciju kolnika i pješačke staze.