Ivankovačka općinska vlast proračun za 2023. kreira zajedno s mještanima

Foto: Općina Ivankovo

Iz Općine Ivankovo uputili su žiteljima Ivankovaca, Retkovaca i Prkovaca, za naše prilike, pomalo nesvakidašnji poziv da svojim prijedlozima i sugestijama sudjeluju u kreiranju općinskog proračuna za 2023. godinu.

U cilju prikupljanja informacija o interesima, stavovima, potrebama i prijedlozima zainteresirane javnosti te povećavanjem transparentnosti i suradnje, pozivam svu zainteresiranu javnost da svojim prijedlozima i sugestijama pridonesu donošenju kvalitetnog, transparentnog i provedivog Proračuna Općine Ivankovo za 2023. godinu, stoji u pozivu načelnika Marka Miličevića.

“Ovakvim pristupom izradi Proračuna Općine Ivankovo za 2023. godinu cilj mi je uspostaviti što čvršću interakciju sa svim mještanima naše Općine, te na taj način potaknuti aktivnije sudjelovanje svih u javnom životu Općine. Svi prijedlozi koji budu realni, jasni i ostvarivi, ugraditi će se u konačan prijedlog Proračuna Općine Ivankovo za 2023. godinu te će se prezentirati Općinskom vijeću Općine Ivankovo na razmatranje i usvajanje”, obrazlaže ovu inicijativu načelnik Miličević.