Iločanka Mia Miškulin pokreće modni brand Adores

Foto: Igor Miškulin

BEČ, Sa 1. srpnjem ove godine svjetlo dana će ugledati novi brand pod nazivom „Adores“. Riječ je o modnom brandu iza kojega stoji obitelj Miškulin iz Iloka koja već 11 godina živi u Beču. Ideja je zapravo od Mie Miškulin koja s obitelji u Beču živi već 11 godina, a koja je tijekom proteklih godina postala poznata po svojim objavama na društvenim mrežama. O tome koliko je poznata govori i to da je na YouTubeu, Instagramu i TikToku prati oko 900 tisuća ljudi koji je znaju kao mm.Mia.

U razgovoru za Večernji list Mia, koja je do preseljenja živjela u Iloku, rekla je kako je kako je imala samo 11 godina kada je, zajedno s roditeljima, objavila svoje prve video snimke i fotografije na društvenim mrežama. Kazala je kako je u svojim objavama govorila o odjeći, šminkanju, školi, životu kao i da su joj u svemu pomagali roditelji kao i dvije mlađe sestre. Mia ide još u školu, ima dosta obaveza ali i kaže kako joj nije teško jer ima podršku obitelji što joj je od ogromne pomoći. Kroz godine objava na društvenim mrežama, a i tijekom razgovora s pratitelja, došla je na ideju da pokrene svoj modni brand koji će svjetlo dana ugledati 1. srpnja ove godine.

„Brand se zove „Adores“. Ime branda sam odabrala jer sam željela da to bude nešto što ide uz mene. Ja sam pozitivna osoba tako da „Adores“ ima značenje „voljeti“, „željeti“. Svoju prvu kolekciju, koja je spremna, nazvala sam „Adores It“. Sastoji se od pet crop topova s tim da neću stati samo na tome jer planiram svaki mjesec izbaciti dvije nove stvari. U planu mi je ubaciti i svečane haljinice jer mi to traže pratitelji. Planiram s vremenom sve više širiti kolekciju pa i ubaciti i odjevne predmete za muškarce“, rekla je Mia.

U sklopu priprema na društvenim mrežama već započela otkrivati crteže krojeva, koje će sve veličine biti kao i koje će se boje moći izabrati. Najavljuje kako će cijela kolekcija biti  nešto drugačija nego što smo do sada navikli, a u planu joj je s vremenom uključiti u stvaranje kolekcije i svoje pratitelje s društvenih mreža koji će moći predložiti svoje ideje. Pojašnjava i kako je u kratkom vremenu pronašla i krojačicu iz Hrvatske koja će šiti njene modele. U međuvremenu je odlučila i koje će materijale koristiti s obzirom da joj je važno da oni budu lagani i kvalitetni.

„Sve ove godine moga snimanja roditelji su me podržavali i pomagali oko svega što je bilo potrebno. Na početku mi se sve činilo lako i jednostavno dok nisam shvatila da baš i nije tako. Prvo, jer nemam 18 godina pa moram pričekati rođendan da bih mogla otvoriti svoj obrt. Tu je i niz drugih manjih ili većih sitnica gdje sam trebala pomoć roditelja“, istaknula je Mia za Večernji list.  

Njezin otac Igor Miškulin kaže kako obitelj od prvoga dana podržava djelovanje kćerke na društvenim mrežama pri čemu joj maksimalno pomažu. Najavljuje kako će i kod stvaranja modnog branda „Adores“ biti uz nju  

„Ona to voli, sretna je i zadovoljna i nama je to najvažnije. Biti će uz nju i sada kada krene s ovim modnim brandom. Kada ona odluči drugačije mi ćemo opet biti uz nju“, rekao je Igor Miškulin.