HSP AS neće podržati Božu Galića za župana Vukovarsko-srijemske županije

Foto: HSP AS

VUKOVAR, HSP AS neće podržati Božu Galića za župana Vukovarsko-srijemske županije na predstojećim lokalnim izborima. Odluka je to koju je donijelo Županijsko vijeće HSP AS Vukovarsko-srijemske županije.

„Ovoj odluci prethodile su detaljne analize stanja na ukupnoj političkoj sceni u Vukovarsko-srijemskoj županiji, odnosu snaga između političkih stranaka, realiziranom u okviru postojeće vladajuće koalicije u proteklih 12 godina i ponajviše rastući rejting kojeg HSP AS ostvaruje u svim gradovima i općinama na temelju svog principijelnog djelovanja i predstavljenih programskih smjernica s kojima će zatražiti povjerenje birača“, navode iz HSP AS.

Na temelju takvoga uvida županijski Izvršni odbor HSP AS zaključio je kako je samostalni izlazak, odnosno, izlazak sa strankama desnog svjetonazora najprikladniji način ispunjenja volje birača koji žele čvrstu desnicu kako na državnoj, tako i na lokalnoj razini vlasti.

„U narednom razdoblju ŽV HSP AS VSŽ donijet će odluku o kandidatu kojeg će stranka podržati za župana Vukovarsko-srijemske županije“, ističu iz HSP AS.