HNK Cibalia preuzela prvo mjesto na tablici SuperSport Prve NL

Foto: Novosti.hr

VINKOVCI, Poslije 7. odigranih kola SuperSport Prve NL HNK Cibalia preuzela je prvo mjesto na prvenstvenoj tablici. Momčad Cibalije je na domaćem terenu rezultatom 1:0 pobijedila momčad NK Jaruna iz Zagreba. Jedini pogodak na utakmici postigao je ponajbolji igrač Cibalije Filip Jazvić.  

Poslije još jedne prvenstvene pobjede trener HNK Cibalije Tomislav Radotić je rekao kako njegova momčad radi na discipliniranom nogometu što se do sada pokazalo dobrim te da će stoga nastaviti i dalje raditi u tom smjeru.

Kada budemo dignuli sve na višu razinu, vjerojatno će i efikasnost doći više do izražaja, ali moramo ispunjavati zadatke za koje se dogovorimo da treba ispunjavati tako da smo zaista na dobrom putu. Ova utakmica do sada je sigurno taktički najkvalitetnija”, rekao je Radotić.

Dodao je i kako cijelo vrijeme pokušava prvenstvenu tablicu gurnuti na stranu.

“Sada smo u pozitivnom nizu ali to se u nogometu lako okrene pa ide u nekakav negativan tako da nema tu nikakve euforije. Moramo biti zadovoljni, moramo bit ponosni na sve što radimo i što smo do sada napravili ali isto tako i biti skromni i znati da ima tu još jako puno posla”, rekao je Radotić.

U SuperSport Prvoj NL dobro “gura” I HNK Vukovar 1991. U okviru 7. Kola HNK Vukovar 1991. Odigrao je na gostovanju neriješeno (0:0) s NK Kustošijom. Poslije 7. Odigranih kola HNK Vukovar 1991. nalazi se na 4. Mjestu sa 10 osvojenih bodova.