Gradonačelnik Bosančić obišao neka od radilišta na području grada te najavio nova ulaganja

Foto: Grad Vinkovci

VINKOVCI, U tijeku su radovi na sanaciji pješačke staze u vinkovačkoj ulici Stjepana Radića koje je danas obišao i gradonačelnik Ivan Bosančić najavivši infrastrukutrne radove i u drugim ulicama na području grada Vinkovaca.

“Ovaj tjedan zaključit će se ugovor o izvođenju radova na izgradnji javne rasvjete na području grada Vinkovaca kojim je predviđena izgradnja javne rasvjete u devet ulica”, kazao je Bosančić rekavši kako će tako javnu rasvjetu dobiti ulice Ivana Kozarca, F. K. Frankopana, Istarska ulica, Matije Gupca, M. J. Zagorke, Stanka Vraza, Zagrebačka ulica, pješački prolaz od Lavoslava Ružičke do Antuna Akšamovića i Splitska ulica.

Ovih dana trebao bi se potpisati i ugovor o modernizaciji mreže javne rasvjete na području grada Vinkovaca kojim je predviđena zamjena javne rasvjete energetski učinkovitijom LED rasvjetom (1307 svjetiljki).

Idući tjedan zaključit će se i ugovor o izvođenju radova na izgradnji sportskog terena u Mjesnom odboru Slavija, a predviđena je izgradnja novog sportskog igrališta, dječjeg igrališta i vrtne sjenice, najavio je gradonačelnik Bosančić.