Građani Vukovarsko-srijemske županije pozivaju se na cijepljenje bez prethodne najave

Foto: www.dalmacijadanas.hr

Zavod za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije poziva sve zainteresirane punoljetne osobe s područja županije koje se do sada nisu cijepile protiv COVID-19 da se odazovu na cijepljenje bez prethodne najave.

U Vinkovcima u četvrtak, 15. srpnja, od 17 do 20 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole „A.G. Matoš“  na Lapovcima gdje će se cijepiti s dvije vrste cjepiva,  Pfizer i Janssen (Johnson&Johnson).  Druga doza za one koji će se cijepiti cjepivom Pfizer bit će 26. kolovoza u isto vrijeme na istom mjestu, a oni koji se odluče za Johson&Johnson cjepivo se ne moraju brinuti jer se cijepi samo jednom dozom te nema docijepe.

U petak, 16. srpnja od 17 do 20 sati, u Vukovaru u Domu zdravlja na adresi Sajmište 1 cijepit će se također cjepivom Pfizer. Druga doza bit će 27. kolovoza od 17 do 20 sati također u Domu zdravlja Vukovar, Sajmište 1.

Na cijepljenje je potrebno ponijeti zdravstvenu iskaznicu, a mogu se cijepiti samo osobe koje imaju boravište ili prebivalište u Vukovarsko – srijemskoj županiji te koje imaju zdravstvenu iskaznicu Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.