Goran Heffer podnio ostavku na mjesto predsjednika županijskog SDP-a, za v.d. predsjednika izabran Mario Milinković

Foto: SDP

VINKOVCI, Poslije nedavnih unutarstranačkih izbora na kojima je Goran Heffer izabran za predsjednika SDP-a Vukovarsko – srijemske županije on je radi privatnih i zdravstvenih razloga podnio ostavku. Slijedom toga Županijski odbor SDP-a jučer je jednoglasno izabrao vršitelja dužnosti Predsjednika županijske organizacije, sadašnjeg potpredsjednika Županijske organizacije Maria Milinkovića, načelnika općine Stari Mikanovci, do organiziranja novih izbora za Predsjednika.

Iz SDP-a navode kako su brzom reakcijom te složnošću Županijskog odbora u najkraćem roku za v.d. Predsjednika izabrali Maria Milinkovića za kojega, kako ističu, su sigurni da će svojim trudom i trudom ostatka rukovodstva podići rad i percepciju županijskog SDP-a. Goran Heffer i dalje ostaje član SDP-a te će s obzirom na svoje mogućnosti pomagati u radu županijske organizacije.

„Kad se dogode izvanredne okolnosti ozbiljni političari prihvaćaju odgovornost. Kao SDP-ov načelnik prihvatio sam ponudu da budem v.d. Predsjednik do raspisivanja novih izbora te da u tom razdoblju završimo sa započetim osnivanjem novih organizacija po županiji i počnemo vraćati povjerenje žitelja naše županije. Optimizmom i željom za razvojem te ostankom u našoj županiji možemo promijeniti stanje Vukovarsko-srijemske županije koja je na začelju prema svim razvojnim pokazateljima u Hrvatskoj“, rekao je Milinković.