Fondacija C&A donirala vinkovačku bolnicu

Foto: Opća županijska bolnica Vinkovci

VINKOVCI, Fondacija poznatog trgovačkog lanca C&A darivala je Odjel za pedijatriju Opće županijske bolnice Vinkovci. Kako je rečeno tom prilikom to je jedna u nizu donacija kojom ovaj trgovački lanac svake godine daruje institucije koje skrbe o najmlađima. Iznos od pet tisuća eura primile su voditeljica Odjela za pedijatriju dr. Marija Jurković, te glavna sestra Odjela Martina Raić.

„Donacija će pomoći u obnovi namještaja Odjela, nabavku novih kolica za lijekove, a na Odjel će uskoro stići i moderna „zidna stanica“ sa tlakomjerom i otoskopom, te nove police za lijekove što će liječnicima i sestrama pomoći u radu“, rekla je Jurković.

Voditelj prodaje iz C&A Stjepan Vidaković kazao je kako Fondacija iz godine u godinu donira bolnice diljem Hrvatske, a orijentirana je na pomoć djeci.

„Bitno je pomoći, posebice kada su djeca u pitanju. Nadam se kako će ova donacija C&A potaknuti i druge poslovne subjekte, posebice one s ovog područja, da donacijama osiguraju što bolje uvjete liječenja vinkovačkim mališanima“, rekao je Vidaković.