Ehhh, taj alkohol

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Iz Pu Vukovarsko-srijemske izvijestili su kako je u srijedu, oko 6.20 sati, 22-godišnjak iz Županje u alkoholiziranom stanju, ispred pekare na Trgu Hrvatskih velikana u Županji, otuđio osobni automobil „Citroen Berlingo“, županjskih registarskih oznaka. Ubrzo je 22-godišnjaka sustigla policijska ophodnja no nije se zaustavio unatoč znakovima i signalima ophodnje nego je nastavio vožnju do ulice Ilirskog preporoda kada je izgubio nadzor nad vozilom, udario u betonski rubnjak parkirališta, a potom i u prometni znak. Vozilo se zaustavilo na travnatoj površini. 22- godišnjak nije ozlijeđen. Priveden je u službene prostorije gdje je nakon kriminalističkog istraživanja smješten u pritvorsku jedinicu.

U noći 3./4. listopada nepoznati počinitelj provalio je u skladište salona namještaja u industrijskoj zoni „Zalužje“ u Vinkovcima. Otuđena je informatička oprema i novac. Ukupna materijalna šteta bit će poznata po dostavljenom odštetnom zahtjevu.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježene su četiri prometne nesreće, od čega dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Županja, Andriješevci) i dvije prometne nesreće u kojima su ukupno tri osobe lakše ozlijeđene (Vinkovci, Vukovar).