Dvojica osumnjičenika pobjegla iz policijskog vozila na putu do zatvora u Osijeku, policija moli građane za pomoć

Foto: MUP RH

Dva muškarca koje Policijska uprava vukovarsko-srijemska sumnjiči da su počinitelji kaznenih djela, pobjegla su sinoć iz policijskog službenog vozila „marice“, dok su ih policijski službenici prevozili u Zatvor u Osijeku, nakon što im je određen istražni zatvor.

“Ovim putem pozivamo građane da dojave policiji na broj 192 ukoliko uoče muškarce, a njihove fotografije su u nastavku. Informacije se mogu dostaviti i anonimno. Jedan muškarac je slabije tjelesne građe, smeđe kose i visok je oko 175 cm, dok je drugi muškarac srednje tjelesne građe, crne kose i visok je oko 165 cm”, navode iz policije.

Policija je obavila očevid na službenom policijskom vozilu te je zasad utvrđeno kako su dvojica muškaraca bila u stražnjem dijelu vozila te da su u tom dijelu vozila izazvali mehanički kvar na stražnjim rešetkama i vratima te na taj način otvorili vrata i dali se u bijeg.

Sve raspoložive snage na terenu intenzivno tragaju za dvojicom muškaraca, poručuju iz PU vukovarsko-srijemske dodajući kako će se o ovom događaju preispitati i sve činjenice vezane za postupanje policijskih službenika ove Uprave koji su muškarce prevozili.