Dvije teške krađe, jedna krađa i 3 prometne nesreće

Foto>: Đuro Karalić

VINKOVCI, Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom proteklog vikenda zabilježeno je 7 kaznenih djela među kojima su bila i dva kaznena djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađa.

U Vukovaru, u Ulici SR Njemačke, provaljeno je u garažu 63-godišnjaka iz Vukovara, no nije ništa otuđeno. Provaljeno je i u obiteljsku kuću 79-godišnjaka u Zelenoj ulici u Vukovaru gdje je počinitelj oštetio četvora vrata zaključanih prostorija kuće i otuđio televizor. Slijede kriminalistička istraživanja i kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru.

U Otoku, u Ulici Čistine, s pašnjaka su otuđene dvije ovce i jedno janje, vlasništvo 59-godišnjaka iz Otoka. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je krađu počinio 27-godišnjak iz Otoka. Otuđene životinje vraćene su vlasniku, a protiv počinitelja je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježene su tri prometne nesreće. U prometnoj nesreći u Vukovaru dvije su osobe lakše ozlijeđene, dok je u dvije prometne nesreće nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci, Županja).