Druga Privlačka petica starta u subotu, 23. travnja

Foto: Sportska udruga Privlaka

Druga Privlačka petica – utrka na 5 kilometara kojom članovi Sportske udruge Privlaka nastoje potaknuti građane na aktivno provođenje slobodnog vremena održat će se u subotu, 23. travnja, najavljeno je iz te udruge.

Za razliku od prošle godine, sudionici ovogodišnje utrke mogu biti i izvan Privlake, a ruta ostaje ista baš kao i sami start i cilj koji su u centru mjesta.

Sportska udruga Privlaka ove godine očekuje veći broj trkača, ali i rušenje prošlogodišnjeg pobjedničkog vremena kojeg je postavio Matej Ugarković, prvi pobjednik Privlačke petice. On je do pobjede došao završivši utrku za 19 minuta i 35 sekundi.

Utrka će se moći pronaći na portalu štoperica.hr preko koje će biti vidljivi rezultati sudionika. Način prijave nalazi se na Facebook stranici Sportska udruga Privlaka.

Prije utrke na 5 kilometara koja će početi u 11 sati održat će se i dječja utrka s početkom u 10 sati. Djeca se prijavljuju na dan utrke na zapisničkom stolu, a njihova dionica iznosi 500 m. Uz utrku članovi Udruge pripremit će i prigodan popratni sadržaj koji će dodatno obogatiti sam događaj.