Dražen Bočkaj eter Hrvatskog radio Vukovara zamijenio eterom Super radija Munchen

Foto: Super radio Minhen

MUNCHEN, VUKOVAR, Godinama unazad njegov glas bio je jedan od prepoznatljivijih glasova koji su se mogli čuti u eteru Hrvatskog radio Vukovar.

Obnašao je isto tako i dužnost glazbenoga urednika na ovome radiju. Riječ je o Draženu Bočkaju koji je sada dio tima Super radija iz Minchena gdje je Bočkaj pronašao svoj novi dom. U razgovoru za web portal Super radija Bočkaj je rekao kako je za njega  glazba  na prvom mjestu te da je ona ono što ga pokreće i u čemu vidi smisao svega.

„Kada nekoga iz Slavonije pitate zašto je otišao dobit ćete uglavnom isti odgovor, ni ja se puno tu ne razlikujem. Smatram da sam dostigao jednu granicu gdje više nisam mogao razvijati svoju kreativnost, a dnevno-politička situacija koja se u Hrvatskoj uvukla u sve pore društvenog života dovela me je do toga da ja u svom rodnom gradu iz dana u dan jednostavno „trunem“ i zahvaljujući tome ne vidim svrhu života od danas do sutra. Podobni su uvijek bolje prolazili od sposobnih i to si više nisam htio dopustiti jer smatram da i ja poput svakog vrijednog i poštenog čovjeka imam svoju vrijednost. Mislim da svatko to treba otvoreno reći. I drago mi je da sam došao ovdje jer sam shvatio što znači živjeti neopterećeno nevažnim stvarima i posvetiti se sebi i onim kvalitetama koje mogu pružiti, a u ovom slučaju to se posebno odnosi na Super radio, zbog čega sam sretan kao malo dijete“, rekao je Bočkaj.

Kako navode iz tima Super radija njihov program obilovat će vrhunskom domaćom glazbom, zabavnim i informativnim sadržajima ali i mnoštvom iznenađenja koja su u pripremi. Jedan od onih koji će zasigurno biti nositelji toga programa i inicijator raznih ideja biti će upravo Dražen Bočkaj.