Domovinski pokret: I poslije Deksa Deks

Foto: Ivan Matić


VUKOVAR, U današnjem danu prepunom politike i političara oglasio se i Domovinski pokret Grada Vukovara u kojem su prozvali gradonačelnika Otoka i visoko pozicioniranog člana HDZ-a Josipa Šarića. Priopćenje Domovinskog pokreta donosimo u cijelosti:

“Svojim istupom na fb stranici, Josip Šarić, osim što je iznio niz neistina i gluposti, neizravno je zapravo iznio kandidaturu za novog kandidata HDZ-a za župana VSŽ. Poznato je da je to njegova dugogodišnja želja pa je očito krenuo u utrku po principu “tko će se više dodvoriti voljenom vođi Plenkoviću”. 

Inače, ovaj Sanaderov torbar poznat nam je i kao veliki ljubitelj parfema te redoviti platiša članarine HDZ-a i to s računa Grada Otoka! Vjerojatan protukandidat je Mladen Karlić, najdugovječniji gradonačelnik Vinkovaca koji za sada dobro kotira u stranačkom gnijezdu, a vidimo da su i u Vukovaru stasali izuzetni talenti kada je u pitanju kreativnost u osmišljavanju strategije “kako postati prvi alpinist Vukovarsko – srijemske županije!”

U svakom slučaju, na dobrom si putu, dragi Josipe, ali upri malo jače jer konkurencija je nemilosrdna!

I moramo priznati da nas posebno veseli što je počela unutarstranačka borba za novog Deksa, jer bi to možda napokon moglo značiti da ovaj sadašnji odlazi u prošlost i da su institucije odradile svoj posao samo nam još nisu javili! Izgleda da zasad tom informacijom raspolažu samo alpinisti – finalisti koji su vrlo blizu ulasku u cilj”, navodi se u priopćenju vukovarskog Domovinskog pokreta.