Domagoj Vitovski koordinator je Mosta za Vukovarsko-srijemsku županiju

Foto: Đuro Karalić

Saborski zastupnik i potpredsjednik Mosta Nikola Grmoja danas je u Vukovaru predstavio koordinatora Mosta za Vukovarsko-srijemsku županiju Domagoja Vitovskog najavivši jače djelovanje stranke na lokalnoj razini.

“Mislim da je sada došlo vrijeme Mosta i želimo biti ovdje što više prisutni kako bi građanima ove županije ponudili kvalitetnu alternativu”, kazao je Grmoja.

Predsjednica Kluba Mosta u Županijskoj skupštini Vukovarsko-srijemske županije Kristina Bakula zamjerila je županijskim vlastima da ne poduzimaju dovoljno u demografskoj obnovi županije te miješaju vlastitu i nacionalnu nadležnost, a i ne razlikuju demografske od socijalnih mjera. Najavila je kako će Most izaći sa konkretnim demografskim mjerama na dobrobit svih stanovnika Vukovarsko-srijemske županije.

“Vukovarsko-srijemsku županiju već godinama zanemaruju što rezultira i iseljavanjem stanovništva. Svojim djelovanjem takvo stanje želimo prekinuti. Slijedi nam jačanje lokalnih organizacija”, najavio je koordinator Mosta za Vukovarsko-srijemsku županiju Domagoj Vitovski.