Dok je sjekao ogrjevna drva u šumi teško se ozlijedio 19-godišnjak

VINKOVCI, Iz PU Vukovarsko – srijemske izvijestili su kako je u vremenu od 8. do 23. kolovoza iz nezaključane garaže obiteljske kuće 35-godišnjaka u Jarmini otuđen je motocikl „Tomos“, vlasništvo 29-godišnjaka iz Tordinaca. U vremenu od 24. do 26. kolovoza otuđeno je pogonsko gorivo i tri akumulatora s bagera i traktora parkiranih na radilištu u Ulici 14. travnja u Ivankovu. Slijede kriminalistička istraživanja u cilju pronalaska počinitelja i otuđenih predmeta.

Oko 17 sati 24. kolovoza u šumi „Boljavina“ prilikom rezanja ogrjevnog drva motornom pilom, 19-godišnjak iz Vinkovaca, koji je bio zadužen za skupljanje izrezanih metrica, je teško ozlijeđen motornom pilom. Naime, 19-godišnjak se suprotno pravilima sigurnosnog postupanja tijekom rezanja kretao s lijeve strane i desnom rukom naletio na lanac motorne pile u pogonu. Vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u OŽB Vinkovci. O događaju slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježeno je šest prometnih nesreća, od čega pet prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci-2, Privlaka, Borovo, Stari Jankovci) te jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena (Tovarnik).Dok s