Do daljnjeg zatvoreni bazeni u Vukovaru i Vinkovcima

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, VINKOVCI, S ciljem suzbijanja korona virusa bazeni u Vinkovcima i Vukovaru zatvoreni su do daljnjega.

„Dragi posjetitelji, vaša i naša sigurnost i zdravlje su nam na prvom mjestu i zato od danas od 15:00 sati zatvaramo sva vrata Sportski objekata Vukovar do daljnjega‼️ Pratimo situaciju te ćemo vas o svemu obavještavati putem naših kanala. Kafić u sklopu objekata će raditi prema standardnom radnom vremenu ukoliko ne dođe odluka o zatvaranju i takvih vrsta objekata u državi. Pazite na sebe i na svoje bližnje, vodite brigu o higijeni i zaštiti od virusa“, stoji u objavi Javne ustanove Sportski objekti Vukovar.

Istu odluku donijeli su i čelnici Dvoranskog plivališta Lenije iz Vinkovaca.

„Odlukom Nacionalnog kriznog stožera kao i Županijskog i Gradskog o javnim okupljanjima do 100 ljudi te preporukom Zavoda za javno zdravstvo, a prvenstveno razmišljajući o zdravlju njihovih korisnika poduzima se preventivna mjera i Vinkovačko dvoransko plivalište Lenije zatvara se do daljnjega. Ova odluka stupa na snagu od danas petka 13. ožujka 2020. godine od 18:00 sati“, izvijestili su iz Dvoranskog plivališta Lenije.

“Molimo korisnike za razumijevanje. Za sve daljnje informacije bit ćete na vrijeme obaviješteni”, ovim putem ističe Marko Lončar, stručni suradnik za marketing, prodaju i upravljanje projektima.