Darovi za korisnike usluga domova za starije i nemoćne

Foto: Grad Vukovar

VUKOVAR, Povodom božićnih blagdana gradonačelnik Vukovara Ivan Penava sa suradnicima darivao je korisnike usluga domova za starije i nemoćne osobe na području grada Vukovara paketima meda. Kako je rečemo tim znakom pažnje ranjivoj skupini svojih sugrađana želi se pomoći u očuvanju zdravlja i imuniteta ali i uljepšali ovo predblagdansko vrijeme.

„U ovo predblagdansko, i dalje specifično vrijeme nismo zaboravili na naše sugrađane treće životne dobi, korisnike usluga domova za starije i nemoćne. S najljepšim željama za blagdane, ali i željom za očuvanjem zdravlja i imuniteta i ove godine odlučili smo sve domove za starije i nemoćne osobe na području našega grada, a koji su prihvatili ovu donaciju, darovati medom vukovarskih pčelara“, rekao je Penava.

Ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Vukovar Željka Rajković istaknula je kako zbog pandemije koronavirusa blagdansko razdoblje unutar ustanove ne mogu obilježiti kako to žele, no ove godine blagdane će korisnicima, kojima nedostaju redovita druženja, uljepšati djelatnici.

U ovu su akciju uključeni svi domovi za stare i nemoćne koji su željeli sudjelovati, odnosno, od devet domova, 205 korisnika osam vukovarskih domova darovani su medom.