Coca-Colino vježbalište u Lenijama stavljeno u funkciju i dostupno svim građanima

VINKOVCI, Sukladno rezultatima glasovanja za uređenje aktivnih zona, odnosno vježbališta na otvorenome, koje se provodi od 2016. u okviru višegodišnjeg Coca-Colina projekta Pokret za radost, Vinkovci su u četvrtak dobili moderno vježbalište koje se nalazi na ulazu u park Lenije od Bosuta.

“Vježbalište smo dobili zahvaljujući našim sugrađanima i svima onima koji vole Vinkovce, a koji su klikali, “lajkali” kako bi jedna od deset aktivnih zona bila izgrađena i u Vinkovcima koji su pobijedili u svojoj kategorij”, podsjetio je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić koji je i osobno isprobao neke od ukupno šest sprava za vježbanje.

U okviru projekta “Pokret za radost” glasovati se moglo od 15. veljače do 15. travnja ove godine. Među gradovima do 10.000 stanovnika najbolji su bili Donja Stubica, Vrlika i Supetar, od 10.000 do 35.000 stanovnika Daruvar, Labin i Petrinja, a među gradovima iznad 35.000 stanovnika Vinkovci, Bjelovar i Sisak. Od vukovarsko-srijemskih gradova u natjecanju su bili i Ilok, koji je među gradovima do 10.000 stanovnika završio na 17., i Županja, koja je među gradovima između 10.000 i 35.000 stanovnika završila na 16. mjestu.