Članovi Torcide dijelili paketiće vukovarskim mališanima

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Mališanima Dječjeg vrtića Vukovar 1., u Područnom objektu Vukovar Novi, uručeni su prigodni božićni poklon paketići. Paketiće za mališane su osigurali Navijački klub Torcida Split u suradnji s Gradom Vukovarom i Udrugom dragovoljaca hrvatskih obrambenih snaga grada Vukovara.

Najavljeno je kako će akcija darivanja mališana u predbožićno vrijeme biti nastavljena i idućih godina ali s obzirom na veliki broj djece da će se darivati određeni vrtići i područni objekti. Donirani paketići su prilagođeni djevojčicama i dječacima.

„Ovo je još jedna lijepa priča u nizu koju Torcida priča u Vukovaru i koju uistinu sa srcem dočekujemo. I vukovarska Torcida također ima veliki broj humanitarnih akcija za djecu i potrebite i uistinu nam je na ponos. Nadam se da ćemo i dalje ostati u dobrim odnosima, a tome u prilog govori i činjenica da smo ove godine sa Splitom potpisali povelju o prijateljstvu između dva grada što daje još dublji značaj cijeloj ovoj priči“, rekla je za Hrvatski radio Vukovar zamjenica gradonačelnika Vukovara Ivana Mujkić.