Članovi i simpatizeri HDZ-a družili se na Kunjevcima uz optimistične poruke uvjerenosti u sigurnu izbornu pobjedu

Foto: HDZ

Kandidati i simpatizeri HDZ-a okupili su se zadnjega dana predizborne promidžbe na vinkovačkom izletištu Kunjevci, sigurni, kako poručuju, u izbornu pobjedu u srijedu, 17. travnja.

“Osjeća se ta želja za pobjedom što znači da ćemo u srijedu biti ponovno pobjednici kako bi i naredne četiri godine mogli raditi za svakog našeg građanina. Mislim da smo pogodili sa kampanjom i ljudima na listi i ne sumnjam ni malo u sigurnu i premoćnu našu pobjedu na izborima”, poručio je drugi na listi, vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić.

“Danas odlučujemo o budućnosti, hoće li će ta budućnost bit stabilna, hoće li će značiti nastavak rasta gospodarstva, plaća i mirovina ili će biti ono što nude kršitelji hrvatskog Ustava i zakona”, poručio je peti na listi, HDZ-ov saborski zastupnik i u prošlom sazivu Hrvatskog sabora, Vukovarac, Nikola Mažar.

Gradonačelnik Otoka i osmi na listi, Josip Šarić posebice se obratio biračima i simpatizerima Domovinskog pokreta poručivši im da ne glasaju za tu stranku jer je to glas za Zorana Milanovića. “Glasajte za HDZ i svoje ljude”, pozvao je Šarić.

Uspješni vinkovački poduzetnik, 13. na listi Petar Šimić pozvao je građane da 17. travnja izađu na izbore i daju glas kandidatima HDZ-a odnosno Vladi Andreja Plenkovića da nastavi kontinuitet upravljanja hrvatskom državom.

Promo