Čes Dental&Estetic otvorila nove poslovne prostore u Osijeku

Foto: Tomislav Šilovinac

OSIJEK, Čes Dental&Estetic zakoračio je u novo poglavlje poslovanja. Poznata stomatološka ordinacija otvorila je nove poslovne prostore na šestom katu zgrade Eurodoma odakle se Osijek može doživjeti iz potpuno druge perspektive

Čes Dental&Estetic prostire se na 350 četvornih metara suvremeno uređenog i opremljenog prostora na šestom katu poslovnog centra Eurodom u Osijeku. Opremljen je sa šest najsuvremenijih stomatoloških stolica KaVo što omogućuje pružanje usluga iz svih grana stomatologije, od ortodoncije, implatologije, protetike do estetske stomatologije, endodoncije i dječje stomatologije. Počeci ove stomatološke ordinacije sežu 2008. godine kada doktor stomatologije Josip Čes upisuje svoje prve pacijente. Čes Dental&Estetic danas broji više od 30 zaposlenih, od kojih su 8 doktori stomatologije uz dentalne tehničare, asistente, higijeničare i administrativno osoblje. Regionalni su lider, kako po broju djelatnika i pacijenata, tako i po dijagnostičkoj aparaturi.

“Ideja o širenju poslovanja u Eurodom nametnula se zbog veće kvalitete i dostupnosti naših usluga. U fokusu su nam pacijenti, jer se kvaliteta uvijek pokazala kao najbolja promocija našeg rada”, ističe Josip Čes.

Pacijenti putem pozivnog centra Čes Dental&Estetic svakog radnog dana u vremenu od 7.30 do 20.30 sati mogu dogovoriti termin ili dobiti potrebnu informaciju.

“U hitnim slučajevima građanima želimo pružiti kvalitetnu i brzu uslugu jer znamo kako boli zub”, naglašava doktor stomatologije Damir Čes, mlađi Josipov brat.

U Čes Dental&Estetic-u pacijenti na jednom mjestu mogu napraviti potrebnu radio dijagnostiku kao i takozvani ortopan odnosno snimku zubi i čeljusti, intraoralnim skenerima snimiti zube u 3D, a tu su i prateći 3D printeri za njihovu rekonstrukciju.

“Pružamo i usluge aparativnih metoda pomlađivanja, takozvane anti-aging postupke koristeći najnovije metode i uređaje. Tu su i kavitacija i lipo laser, Carbo Med – uređaj za karboksi tretmane s CO2 te aparat za radio-frekvenciju lica koji kožu čini mlađom i zdravijom”, dodaje doktorica stomatologije Sandra Petrović Čes, voditeljica estetskog djela Čes Dental&Estetic-a koji je s radom započeo 2016. godine.

Povećanjem kapaciteta pacijentima će na raspolaganju biti više raspoloživih termina zbog čega se čekanje svodi na minimum. Pored toga, Čes Dental&Estetic ostaje raditi i na staroj adresi, u Radićevoj 50 gdje se primaju svi dosadašnji pacijenti, koji stomatološke usluge realiziraju putem Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO).