Bosančić završio obilazak mjesnih odbora, zadovoljan odazivom i reakcijom građana

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić završio je dvotjedni obilazak vinkovačkih mjesnih odbora kako bi se na terenu i u neposrednom kontkatu s građanima uvjerio što građane muči i što im predstavlja problem u životnom okruženju.

“U zadnja dva tjedna zajedno sa svojim suradnicima obišao sam dvanaest mjesnih odbora na kojima sam kroz direktni kontakt s građanima odgovarao na pitanja, prijedloge, komentare. Drago mi je da je ovaj oblik komunikacije izrazito dobro prihvaćen kod građana. Smatram da je ovakav pristup iznimno važan jer smo prikupili dosta informacija o problematici, kao i zajedničkom pronalasku rješenja, koja će biti dio proračuna u narednom razdoblju”, poručio je na vlastitoj Facebook stranici Bosančić.

Svi probleme koji su nadležnosti Grada, nastojat će se riješit u što kraćem roku, obećao je gradonačelnik.

“Za one probleme koje nisu u nadležnosti Grada a prisutni su u skoro svim mjesnim odborima mogu samo obećati da ću se boriti u nadležnim institucijama da se i ti problemi riješe gdje je god to moguće”, poručio je na kraju obilaska vinkovačkih mjesnih odbora gradonačelnik Ivan Bosančić ocjenivši kako su svi oni građani koji su sudjelovali na tribinama „Zajedno za bolje sutra“ pokazali društvenu odgovornost i da im je stalo do boljeg života u Vinkovcima.