Bosančić i Romić sa suprugama podržali kandidaturu Bosančića za gradonačelnika Vinkovaca i Damira Dekanića za vukovarsko-srijemskog župana

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić, kandidat za gradonačelnika Vinkovaca u drugom mandatu i kandidat za zamjenika gradonačelnika, Josip Romić u pratnji supruga stavili su danas svoje potpise potpore kandidaturi Bosančića za gradonačelnika Vinkovaca i Damira Dekanića (HDZ) za vukovarsko-srijemskog župana.

“Vjerujem da ćemo već danas skupiti dovoljan broj potpisa, no naš je cilj razgovarati sa što više sugrađana kako bismo dobili što snažniju potporu i kroz samo skupljanje potpisa jer onda je to i nama jedan poticaj i vjetar u leđa kako bismo kroz povratnu informaciju od građana dodatno napravili preinake u programu”, kazao je Ivan Bosančić.

Po njegovim riječima, već sada u gradskoj upravi se na nalazi pripremljeno projekata za razvoj Vinkovaca u iznosu većem od 200 milijuna kuna.

“Siguran sam da će naši sugrađani prepoznati ovo sve što radimo i dati nam povjerenje da nastavimo i dalje ovim tempom kako bi Vinkovce učini još boljim mjestom za život”, poručio je Ivan Bosančić.