Borovo na tržište izlazi s nizom novih proizvoda kao i nekim osvježenim modelima

Foto: Borovo

VUKOVAR, Vukovarska tvrtka „Borovo“ pripremila je cijeli niz novih proizvoda, ali i onih osvježenih modela, s kojima žele ostvariti kvalitetnije i bolje poslovne rezultate. Kako prenosi Poslovni dnevnik planovi Borova su redizajnirane „borosane“ ponovno uvesti na velika vrata, učiniti da „startasice“ postanu globalno prepoznatljive kao i novi proizvod tvrtke – espadrile koje su nastale u suradnji s modnim brendom Hippy Garden. Kako pojašnjavaju iz Borova radi se o ručno rađenim espadrilama koje su ukrašenim licitarskim srcem. Izgled espadrila, koje se proizvode ručno u pogonima u Vukovaru, potpisuje Đurđica Vorkapić. Borova će dnevno na tržište isporučivati oko 600 pari espadrila. Uz ove proizvode u planove je uključen i klasičan kožnati asortiman obuće kao i onaj gumeni koji je prije svih namijenjen lovcima i ribičima. Damir Rupčić, voditelj projekata u Borovu, rekao je kako tvrtka zadnjih mjeseci intenzivno pregovara s mnogim tvrtkama. Prije svega u fokusu su im one iz turističkog portfelja duž Jadrana, ali i kontinenta.

„Nudimo povratak borosana hotelskim tvrtkama kao izvrsnu zaštitnu obuću koja je dizajnom prilagođena njihovim radnim odorama te, naravno, prodaju startasica u njihovim objektima, koje dizajnom mogu pratiti lokalna obilježja svake pojedine destinacije, kao i najnovijeg modela espadrila“, rekao je za Poslovni dnevnik Rupčić.

U sklopu brojnih razgovora i pregovora vukovarska tvrtka će ovoga tjedna s turističkom tvrtkom Istraturist iz Umaga potpisati ugovor o suradnji. U narednim tjednima i mjesecima sličnih ugovora trebalo bi biti još.

POSLOVNI.HR/IVAN MATIĆ