Borovo dobilo unosan posao proizvodnje obuće za policiju

Foto: Đuro Karalić

VUKOVAR, Vukovarsko Borovo i Jelen Proffesional iz Čakovca dobili su posao proizvodnje 9.000 pari zimskih čizama za sve rodove policije te 1.500 pari gležnjača za potrebe interventne policije.

Ugovor o tom poslu, vrijedan 8,6 milijuna kuna, u Borovu su u četvrtak potpisali predsjednica Uprave Borova Gordana Odor i direktor tvrtke Jelen Proffesional d.o.o. Čakovec Darko Pintarić s ministrom unutarnjih poslova Davorom Božinovićem.

“Veliko mi je zadovoljstvo da u tjednu u kojem obilježavamo Dan policije i blagdan njezinog zaštitnika sv. Mihovila potpisujemo jedan ovakav ugovor. Ugovorene količine obuće bi trebale biti dovoljne pripadnicima policije za ovu zimu”, kazao je nakon potpisivanja ugovora ministar Davor Božinović.

Zadovoljna je bila i nedavno imenovana nova predsjednica Uprave Borova Gordana Odor.

“Možemo hrvatskim policajcima ponuditi našu obuću koja je vrlo kvalitetna ali u dogovoru s ministarstvom planiramo u slijedećem koraku baviti se dodatnim razvojem te obuće”, poručila je Gordana Odor.

Na pitanje novinara o finacijskim dugovima Borova, Odor nije željela odgovoriti rekavši kako se ne želi osvrtati na prošlost nego gledati prema budućnosti te da prozivanje ili neprozivanje bivših uprava ne bi vodilo nikuda.