Biljana Borzan podržala kandidata za vukovarskog gradonačelnika Damira Madunu i vukovarsko-srijemskog župana Davora Ćavara

Foto: Đuro Karalić

VUKOVAR, Potpredsjednica SDP-a i europarlamentarka Biljana Borzan u Vukovaru je danas izrazila podršku kandidatu SDP-a za gradonačelnika Vukovara, nestranačkom Damiru Maduni i vukovarsko-srijemskog župana, Davoru Ćavaru poručivši kako je vrijeme za promjene i na razini grada Vukovara i Vukovarsko-srijemske županije.

Borzan je pri tom ocijenila kako je Vukovar oduvijek bio grad industrije i novih radnik mjesta, a danas je grad podjela i na kojem političari profitiraju od ljudske patnje i uspomena. “Imamo duboko poštovanje prema svakoj žrtvi, međutim moramo se okrenuti budućnosti jer se od mržnje ne može živjeti, a s tugom mora”, kazala je Biljana Borzan.

“U Vukovarsko-srijemskoj županiji HDZ je desetljećima na vlasti, a županija se nalazi pri dnu razvijenih hrvatskih županija i tu bi promjena bila vrlo dobrodošla kao i u Vukovaru kojem je potreban mir i stabilnost”, poručila je Borzan poručivši kako su Maduna i Ćavar prave osobe da te promjene donesu i iznesu.

SDP-ov kandidat za vukovarskog gradonačelnika, nestranački Damir Maduna kazao je kako je osobno vrlo razočaran jučerašnjim događajem u Borovu. “Kao branitelj sam jako razočaran. Na takav način se ne izražava pijetet prema poginulim braniteljima”, kazao je Maduna založivši se za Vukovar kao grad tolerancije, suživota i napretka svih njegovih stanovnika.

Kandidat SDP-a za vukovarsko-srijemskog župana Davor Ćavar ocijenio je kako je Vukovarsko-srijemska županija “zrela” za promjene i to nabolje, koje već čeka dugi niz godina. “Kao kandidat za vukovarsko-srijemskog župana građanima nudim drugačija rješenja i prilike od dosadašnjih, a na prvom će mi mjestu biti gospodarska obnova i rad na privlačenju investitora na ovo područje jer s njima doći će i nova radna mjesta”, kazao je Ćavar.

Foto: Đuro Karalić