Bez novooboljelih u županiji, ukupno 24 osobe izliječene

Foto: VSŽ

VUKOVAR, U Vukovarsko-srijemskoj županiji u posljednja 24 sata nema pozitivnih osoba na COVID-19, te tako ukupan broj oboljelih osoba i dalje iznosi ukupno 40.

Trenutno u županiji nema hospitaliziranih osoba zbog COVID-19 bolesti.
U protekla 24 sata izliječena je 1 osoba iz Vinkovaca, što čini ukupno 24 izliječenih osoba na području županije. U protekla 24 sata testirano je 21 osoba, što iznosi ukupno testiranih do sada na području županije 1168. 
U samoizolaciji na području županije nalazi se 390 osoba, a tijekom jučerašnjeg dana zaprimljeno je 3 prijave o kršenju samoizolacije, te se provjerom utvrdilo da se u sva tri slučaja radilo o kršenju samoizolacije.
Objekti za karantenu osoba, te objekti za karantenu vozača kamiona u Vukovarsko-srijemskoj županiji su demobilizirani. COVID-19 ambulante osnovane pri domovima zdravlja su zaprimile 33 poziva sa sumnjom na bolest COVID-19. 

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji je pozitivno 7 zdravstvenih radnika, a od toga 2 liječnika, 3 medicinske sestare/tehničar, 1 drugi zdravstveni i 1 nezdravstveni radnik. 
Zdravstvenih radnika u samoizolaciji je 3, 1 liječnik i 2 medicinske sestre/tehničar.