Antonijo Kraljević – novi predsjednik Uprave Iločkih podruma

Foto: ilok.hr

ILOK, Antonijo Kraljević novi je predsjednik Uprave Iločkih podruma. Odlučeno je to na redovitoj sjednici Skupštine i Nadzornog odbora Iločkih podruma s obzirom da je dosadašnjem predsjedniku Uprave Robertu Miljkoviću istekao mandat. Kraljević je dosada bio voditelj pravnog odjela tvrtke. Isto tako dosadašnja glavna enologinja  Vera Zima imenovana je članicom Uprave za vinarstvo i vinogradarstvo dok je Darija Rotim postavljena za članicu Uprave za prodaju. Ines Štivić postavljena je za članicu Uprave za logistiku i nabavu,  Karmela Tancabel za članicu Uprave za marketing i izvoz dok je za vanjskog suradnika i savjetnika Uprave tvrtke Iločki podrumi postavljen Renato Krčmar.

„Tvrtka Iločki podrumi d.d. glavni je pokretač razvoja grada Iloka, hrvatskog Podunavlja, Vukovarsko-srijemske županije, vinogorja Srijem i  kontinentalne Hrvatske, čiji je put obnove i razvoja bio težak, međutim naša vina danas su Brand izvrsnosti ne samo na domaćem već i na međunarodnom vinskom tržištu. Sve to obvezuje nas da svojim naporima i predanom obavljanju svojih zadaća, predvođeni odgovornim vlasnikom s jasno postavljenom vizijom i misijom, ostvarimo postavljene ciljeve i nastavimo stvarati nove i dugoročne vrijednosti za razvoj i održivost života u  našem gradu“, rekao je za Radio Ilok Kraljević.

Većinski vlasnik tvrtke Juraj Mihaljević rekao je kako je ovakva odluka prvenstveno osnovana na  rezultatima i doprinosu svih novih članova Uprave i njihovih teamova u dosadašnjem radu i razvoju tvrtke.

„Osim što je ovo imenovanje potvrda njihovom predanom radu i rezultatima, važno je napomenuti da su svi članovi nove Uprave vezani za grad Ilok i tvrtku od njegovog dolska u vlasničku strukturu, a uvjereno je istaknuo da će se uspješna suradnja dugoročno nastaviti. I do sada smo se uspješno nosili s mnogim turbulencijama sektora, gospodarskim prilikama i demografskim odljevima najistočnijega grada Hrvatske, međutim još uvijek ne živimo sve svoje potencijale, a  Iločki podrumi kao statusna kompanija, od sada je u rukama Vas mladih Iločana, koji ćete sasvim sigurno nastaviti odvažno unapređivati naše poslovanje prema postavljenim ciljevima“, rekao je Mihaljević za Radio Ilok.