Akcija “Volim Vinkovce” 58. Vinkovačke jeseni

Foto: TZ Vinkovci

U povodu 58. Vinkovačkih jeseni, Turistička zajednica grada Vinkovaca i ove godine priprema tradicionalni izbor pod nazivom “Volim Vinkovce” kojem je cilj građane na autentično slavonsko uređenje stambenih i poslovnih prostora grada.

Prijave su u tijeku, a tema je prigodna Dva sjaja dukata. Javni poziv “Volim Vinkovce”  objavljen je na webu visitvinkovci.com “Volim Vinkovce” na kojem zainteresirani trebaju ispuniti  PRIJAVNICU.

Prijaviti se može:

1. uređenost stambenih prostora (okućnica, balkona i pročelja stambenih kuća i zgrada)

2. uređenost izloga

3. uređenost odgojno – obrazovnih institucija (vrtići, domovi, škole i sl.)

4. uređenost poslovnih prostora (zavodi, banke i sl.)

5. uređenost ugostiteljskih objekata i OPG-a

6. uređenost centara za aktivni odmor

7. uređenost društvenih i kulturnih ustanova

Kriteriji ocjenjivanja, kao i ostale bitne informacije vezane za ovu akciju, navedeni su u Pravilniku akcije „Volim Vinkovce“ koji je objavljen na web stranicama TZ grada Vinkovaca.

Prijave se primaju isključivo pismenim putem, a moraju sadržavati ime i prezime vlasnika objekta, adresu, broj telefona te kratak opis prezentacije.

Dostavljaju se na adresu Turističke zajednice grada Vinkovaca Trg bana Josipa Šokčevića 4, e-poštom, poštom ili osobno od danas, 28. kolovoza zaključno do ponedjeljka 4. rujna, a Povjerenstvo će obići isključivo prijavljene 12. i 13. rujna.

O mjestu i vremenu dodjele priznanja i nagrada svi će prijavljeni kandidati biti pravovremeno obaviješteni. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Turističkoj zajednici od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati na 334-653 ili putem e-pošte: info@visitvinkovci.com