U 24 sata akcije policija primijenila 103 represivne mjere prema vozačima

Foto: vijesti.hr

VINKOVCI, Iz PU Vukovarsko-srijemske izvijestili su kako je unazad nekoliko mjeseci provaljeno u prostorije ugostiteljskog objekta 58-godišnje Vinkovčanke koji nije u uporabi u Dugoj ulici u Vinkovcima. Otuđen je inventar u vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.

Iz nekoliko trgovina u ulici Kralja Zvonimira u Vinkovcima u srijedu je u prijepodnevnim satima nepoznati počinitelj otuđio različite artikle u vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Operativnim saznanjima na terenu, počinitelj je pronađen i priveden u službene prostorije policije. Utvrđen je identitet počinitelja, 27-godišnjaka iz Vinkovaca, nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje. 27-godišnjak je uhićen, i uz kaznenu prijavu, predan u pritvorsku jedinicu PU vukovarsko-srijemske.

U Policijskoj postaji Vukovar  provedeno je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom iz Siska i 34-godišnjakom iz Vukovara, kojim je utvrđena sumnja kako su počinili kazneno djelo teške krađe. Kako ukazuju saznanja iz kriminalističkog istraživanja, 25-godišnjak i 34-godišnjak, su 17. listopada u večenjim satima provalili u skladište trgovine mješovitom robom u Vukovaru, u ulici Dr. A. Starčevića. Otuđili su suhomesnate proizvode, a nakon što se aktivirao sigurnosni alarm, pobjegli su s mjesta događaja. 25-godišnjak i 34-godišnjak su uhićeni, i uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Tijekom protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske zabilježeno je pet prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta(Vinkovci-3, Andrijaševci, Županja).

Iz PU su izvijestili i kako je za vrijeme 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila provedenog 18./19. listopada, na većem broju lokacija na području Vukovarsko-srijemske županije koje su policiji predložili građani, prometna policija primijenila 103 represivne mjere prema vozačima.