Pet prometnih nesreća, jedna osoba ozlijeđena

Foto: Pixabay

VUKOVAR, U posljednja 24 sata na području Vukovarsko-srijemske županije dogodilo se pet prometnih nezgoda u kojima je jedna osoba ozlijeđena, a posla su su imali i vatrogasci koji su gasili požare trave i niskog raslinja.

Jutros oko 6,30 sati došlo je do prometne nesreće u Vinkovcima (ulica Kralja Zvonimira), a samo pola sata kasnije prometna nesreća dogodila se i u vinkovačkoj Zvonarskoj ulici. U obje nesreće nije bilo ozlijeđenih osoba. Kao niti u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20 sati u vinkovačkoj Splitskoj ulici.

Nešto ranije, oko 19,30 sati, došlo je do prometne nesreće na cesti između Gaboša i Ostrova (ŽC-4134), gdje je vozač izgubio nadzor nad osobnim vozilom, te izletio s kolnika u odvodni kanal. Jedna osoba je ozlijeđena.

U jutarnjim satima oko 8,30 sati na parkiralištu Doma zdravlja u Županji oštečeno je parkirano vozilo.

Vatrogasci JVP Ilok imali su požarnu intervenciju uz cestu D-2 kod Šarengrada (na ulasku u mjesto iz smjera Iloka), gdje su ugasili požar suhe trave i niskog raslinja. Istim povodom intervenirali su i njihove kolege iz Vinkovaca koji imali požarnu intervenciju uz cestu D-46
u blizini Vinkovaca (vinkovačka obilaznica).